Bloggen

Tar en lång promenad i regnet

Vissa personer, kanske du är en av dem, tenderar att finna att det kan vara mycket svårt att göra en lång promenad genom regnet. När allt kommer omkring, varför gå när du bara kan springa istället för att gå? Medan du kör för långa promenader i regnet kan verka som en bra idé i början, är verkligheten att du bara kommer att skada dig själv. På toppen av det, om du inte tar dig tid att värma upp, kommer dina fötter snabbt bli våta och kommer att orsaka dina smalben att riva. Även om detta låter som något du inte skulle vilja hända, är det mycket vanligt med de löpare som jag ser.

Det bästa du kan göra när du vill gå i regnet är att ta en uppvärmning innan du börjar din träning. För er som inte är bekant med vad jag talar om, är en uppvärmning promenad helt enkelt gå utan vikter eller annan utrustning. Du bör fortfarande bära långbyxor eftersom de kommer att förhindra att benen blir för kallt. Du bör också ha vatten till hands som en försiktighetsåtgärd så att du inte glider.

Få upp ett flås under promenaden

Du måste värma upp för att bibehålla din puls och hjärt-kärlsystem. Om du går rakt fram och börjar din långa promenad när regnet börjar komma ner, kommer du att kunna börja din uppvärmning promenad efter några minuter.

När du är klar med din uppvärmningspromenad börjar du sedan din träning. Att promenerar  är alltid ett utmärkt val för långa promenader i regnet eftersom det gör att du kan hålla din puls förhöjd under en lång tid utan att utöva så mycket energi som löpning gör. När du börjar din träning, bör du försöka göra det så länge som möjligt utan att stanna. Det är mer effektivt om du går ut i mitten av vägen, men om du måste stanna, bara gå till andra sidan.

Du bör alltid se till att du gör framsteg och du går framåt och inte ser tillbaka. När din kropp värms upp till den punkt där du kan flytta med lite energi, kommer du att kunna plocka upp en sten i mitten av vägen och använda den för att hjälpa dig när du gör din väg på vägen.

Det är viktigt att notera att även om det är mycket frestande att stanna upp och vila under din träning, gör det kommer att göra något annat än skada din kropp. Så länge du har energi att fortsätta och fortfarande går framåt, kommer du att kunna slutföra din promenad i regnet och gå resten av vägen hem.

Detta är en bra sida om träning maxim-utmaningen.se.